19 Sekretet e thirrjeve të ftohta të menaxherëve të qendrave të thirrjeve në distancë

Networking at Lead Sale forum drives success
Post Reply
Naogaon2nd991

19 Sekretet e thirrjeve të ftohta të menaxherëve të qendrave të thirrjeve në distancë

Post by Naogaon2nd991 »

Shitjet telefonike mbeten një komponent thelbësor për shumicën e punëve të shitjes, veçanërisht pasi kaq shumë njerëz po punojnë nga shtëpia tani. Dhe megjithëse mund të mos mendoni se telefonatat e ftohta do të funksiononin, hulumtimet e fundit zbuluan se 69% e blerësve pranuan telefonata të ftohta në vitin 2019 dhe 82% e blerësve kanë pranuar takime që shpesh kanë origjinën nga një telefonatë e ftohtë. Nëse këto statistika nuk përputhen me përvojën tuaj, ne kemi disa sekrete të ftohta për të ndarë që mund t'ju ndihmojnë të arrini atje.

Pjesa më e mirë është se këto sekrete nuk janë të lista e emaileve të biznesit dhe konsumatorit komplikuara. Në fakt, thjeshtësia e tyre është ajo që i bën ata të punojnë kaq mirë. Kjo e bën të lehtë t'i ndani këto me ekipin tuaj dhe t'u jepni atyre atë që u nevojitet për të pasur sukses. Para se të merrni telefonin, sigurohuni që të keni një strategji dhe një objektiv për çdo telefonatë. Çdo klient është i ndryshëm, kështu që do t'ju duhet të rregulloni qasjen tuaj për secilin për t'i dhënë vetes mundësinë më të mirë për të krijuar një lidhje.

Image

Pak sekrete të thirrjes së ftohtë do t'ju bëjnë shumë mirë nëse nuk i keni bërë detyrat e shtëpisë. Sigurisht, nuk keni folur kurrë më parë me perspektivën, por ka një pasuri që mund të mësoni rreth tyre nga interneti dhe burime të tjera. Zbuloni gjithçka që mundeni në mënyrë që të krijoni shpejt një marrëdhënie, mbi të cilën mund të ndërtoni më pas.
Post Reply