Ви повинні підтримувати зацікавленість

Networking at Lead Sale forum drives success
Post Reply
akhisha314

Ви повинні підтримувати зацікавленість

Post by akhisha314 »

У Посібнику з телемаркетингу DMA стверджується, що люди з меншою ймовірністю кинуть слухавку, коли відчувають себе залученими в розмову. Поставити одне-два запитання на початку розмови мало допоможе. клієнта протягом усієї розмови. Додайте трохи веселощів Легка та дружня розмова справлятиме гарне враження на клієнтів. Представте свою компанію як людину, яка вважає своїх клієнтів друзями, а не джерелом доходу. Не соромтеся додавати кілька дружніх запитань на зразок «Як проходить ваш день?» або «Сподіваюся,

ти з нетерпінням чекаєш літа так само, як і я». Хоча це може відрізнятися від типової структури сценарію, це допоможе клієнтам розслабитися. Будьте обережні з «Чи Телемаркетингові дані номера телефону SMS можете ви надіслати мені додаткову інформацію?» Щоразу, коли на початку розмови клієнт каже: «Ви можете надіслати мені більше інформації по електронній пошті, і я з вами зв’яжусь», зазвичай це просто спосіб ввічливо відмахнутися від вас.
Image
Ви повинні підготувати своїх абонентів, щоб не потрапити на цей трюк. Замість того, щоб просто сказати «Добре» і покласти слухавку, абонент повинен продовжувати розмову. Звичайно, вони повинні сказати «Так, я із задоволенням надішлю це», а потім запитати більше інформації. Обґрунтуйте це тим, що ви хочете персоналізувати пропозицію. Тим часом у вас буде можливість зацікавити їх.
Post Reply