Sena se lokile ha batho ba se ba lekane, empa bongata ba batho bana ba ne ba phela bofutsaneng, ba sokola ho fepa malapa a bona. Moapehi oa raese o “molemo ka ho fetisisa” o ne o sebetsa ka ntle ’me o itšetlehile ka matla a letsatsi, ho bolelang hore ba ne ba tla lokela ho arolelana haeba baahelani ba bona ba ba bona ba pheha. Ke ka lebaka lena bongata ba bona ba neng ba rata liapehi tsa raese tse “tlase” tse neng li ba lumella ho phehela ka matlung – ba ne ba le moo ba sa bonahaleng ’me ba ne ba sa tlameha ho sebetsana le khatello ea setso ea botho.
- Hlokomela "likhomo tse halalelang" - Malumeli a fapana haholo lefats'eng ka bophara, 'me ho se elelloe liphapang tsena ho ka u isa metsing a chesang. Lebenkele la korosari la Canada Food Basics le entse phoso ea ho khothaletsa khoho ea Halaal, e leng tlhoko ea lijo bakeng sa Mamosleme, e le karolo ea papatso ea bona ea Baisakhi , e ketekang matsatsi a phomolo a bolumeli bakeng sa MaSikh.
- Letlotlo la monna e mong ke lithōle tsa monna e mong - U lokela ho ba hlokolosi kamehla ha u hlahisa litaba tsa papatso. Fiat e entse phoso e kholo ha e khetha Richard Gere bakeng sa papatso moo a khannang Lancia Delta ho tloha Holl Telemarketing SMS Number Number Data ywood ho ea Tibet. Le hoja Gere a ka ’na a ratoa haholo libakeng tse ngata, Machaena ha a mo rate ka lebaka la tšehetso ea hae e hlakileng bakeng sa Dalai Lama. Ha ho pelaelo hore karabelo ea Machaena e ne e se ntle .
Le hoja ka linako tse ling ho na le lintlha tsa 'nete ho li-stereotypes, likhoebo li tlameha ho ipha nako ea ho etsa mosebetsi oa tsona oa sekolo. Ka mohlala, ka 2015, letlapa la lipapatso tse tsamaeang ka tlas'a lefatše la Yellow Pages e ile ea e-ba taba e chesang haholo ea lipuisano, empa ka mabaka 'ohle a fosahetseng . Mongolo o papatsong o ne o bua ka sejo se tsebahalang sa Korea se bitsoang Bi Bim Bap, haufi le setšoantšo se entsoeng ka setaele sa sekotlolo sa li-noodle se nang le lithupa. Ka bomalimabe bakeng sa The Yellow Pages, Bi Bim Bap ha e le hantle ke sejana sa raese.